tisdag 30 september 2008

Lilla julemysboken

Hittade den här lilla boken i mina gömmor! Gjorde den förra året. Jag samlade ihop alla mina julgodisrecept och gjorde en "minikokbok". Fråga mig inte verför bilderna hamnar på tvären... har ingen aning?! Ni får helt enkelt lägga er ner när ni ska kika... hahaha














¨

måndag 29 september 2008

Lite tidigt kanske...

Jo jag får väl medge att jag är en smula tidig... jag har i dag inhandlat majoriteten av de julklappar som ska fixas. Det är i stort sett bara alla barnen kvar. Innan ni ser en bild av mig rusandes på olika varuhus kan jag lugna er med att alla är köpta på samma ställe... jag kan inte säga mer än så tyvärr förutom att jag är väldigt nöjd med mina köp till de olika personerna! Jag fick dem till och med inslagna i julpapper i butiken. Nu har jag alltså två stora kassar stående utanför scraprummet fulla av julklappar!!!! Myyyyyyyyyyys, längtar till jul!

Grattiskort


Min svärmor fyller år på onsdag och jag tänkte på henne direkt då jag såg denna söta stämpel från Sarah Kay (tack Ylwa). Inne i har jag satt ett foto på barnbarnen! Dessutom fick jag använda min nyinköpta embossplatta från CB. Tror jag är lite hooked... detta var första gången men definitivt inte den sista!

söndag 28 september 2008

Nytt!

Gjorde den här efter en skiss på scraprooms träff i fredags. Justerade lite när jag kom hem dock, hade ju ingen skrivare med och jag var inte nöjd med min handskrivna ruta.
Den här påbörjade jag på träffen men ikväll efter mässan satte jag igång på riktigt med mistspray och hela kittet.

Mässan på sundspärlan!

Ja då har man varit på mässan och shoppat så svetten lackade.... min stackars man får snart börja köra taxi på nätterna utöver sitt vanliga jobb hahaha. Tänker inte tala högt om vad notan landade på (ca 2000kr)

Precis innanför entre´n snubblade jag över denna roliga flaskcylinder att altra. Present tänkte jag först men nu kom snål-Carro fram och jag vill ha den själv för den är så fin (eeler kommer att bli förhoppningsvis)
Lite band, floss och blommor!


foam och alfabeten i olika varianter

Mera bra att ha saker!





Halva priset på en ask akrylfärger... gick ju inte att tacka nej till!



stämplar i olika utföranden





sist men inte minst cardstock och mönstrade papper, mest från bo bunny





fredag 26 september 2008

kunde inte låta bli...

att kika in till katscrap och köpa stämplarna här nedan. Så söta!!! Fick snällt sälja av lite mer saker för att kunna finansiera detta inköp. Denna månaden har jag sålt av gammalt i massor och handlat nytt i massor (givetvis). Plus att ikväll är det träff och på söndag är det mässa.... näe vi får helt enkelt skaffa billigare boende och dra in på makens alla kostnader så att jag kan shoppa mer.

torsdag 25 september 2008

Kikade in hos Katscrap

och hittade dessa underbara julstämplar!!!
Whiff of joy















RR

Idag landade kuvertet hos mig. Hittade massa fint, här är bild på härligheten. Tyckte det var väldigt fina saker i denna RR:n.


....och vinnaren är!

Tack alla som kommit in till min lilla vrå och lämnat gulliga kommentarer! I morse drog min lilla 2-åriga dotter vinnaren. Nja, först drog hon en näve full med vinnare men sedan efter lite övertalning nöjde hon sig med en enda... och denna enda är... trumvirvel drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........



ANKI

Stort grattis!

Nu slumpade det sig så pass bra att jag har kvar din adress sedan du köpte en stämpel av mig så du kan bara luta dig tillbaka och vänta på post!

onsdag 24 september 2008

1000 besökare!

Nu är det bara 15 besök kvar tills utlottningen... spänningen stiger! I morgon (förhoppningsvis) lottar jag ut en liten present till någon så glöm inte lämna ditt avtryck, vem vet det kanske blir du som vinner!?

En till


Namnfest


Gjorde en sida om min lille gosses namnfest till hans babyalbum. Givetvis har jag med bilder på maten istället för på gästerna hahaha. Lite lustigt hur vi är i vår familj, min kusin var på bröllop och det första min pappa frågade när han fick reda på det var vad det serverades för mat hehehe.

Nya kort

Har fått gjort lite fler kort. Hoppas på att få sålt en del denna månad eftersom det ser ut att bli mycket scraputgifter hahaha.
















tisdag 23 september 2008

Nutmeg

Idag kom mitt nya alfabet på posten. Såååå fint, I love it! Här är ett nytt kort jag gjort där jag använt Nutmeg. Visst är det underbart, tror nästan att det är min favorit av ala QK alfabeten.... nja fast Journal ligger också högt i topp. Vilket är din favorit?

K

Mina ord: kreativ, kokböcker, kataloger.

Kom på ett k jag världigt gärna skulle vilja ha med... en ny kamera!!!!

söndag 21 september 2008

Nya hänglarna

De nya hänglarna låg i lådan häromdagen. Blev inte så grymt nöjd som jag blev över sommarpaketet men där var ett par jag gillade, resten sålde jag. Ska beställa halloweenstämplarna istället för de är ju bara så himla läckra!!! Här är ett kort med två av stämplarna jag behöll, jag har maskat lite för första gången i min scraphistoria.


3 nya LO:s

Den lilla sköter om trädgården!!!
Man ska ju inte bara visa det man är nöjd med har jag hört... denna LO satt jag och vände och vred på hur länge som helst, till slut tröttnade jag och bara limmade... skrev till och med för hand vilket jag väldigt sällan gör, gillar inte min sneda trista handstil. Jaja så här blev den i alla fall.
Använde för första gången ever en av de där... ja vad heter nu den där papperssaken jag har byggt upp LO:n på...?



torsdag 18 september 2008


En ny LO till babyboken. Eftersom jag inte ser riktigt hur fotona blir på laptopen är jag lite osäker vad gäller att dra i spakarna i photoshop... skulle kunna få katastrofala följder hahah.

onsdag 17 september 2008

Min nya Lap Top

Ja jag är helt kär i min nya dator... förutom då jag ska ge mig på att redigera foton hahaha. När man då äntligen känner sig nöjd med vad man gjort så skriver man ut projektet och ja... katastrof är det minsta man kan kalla det för. Får nog sköta den biten vid den stationära datorn.
Idag har min lille kille fått en ny vintermössa (som det är tänkt att han ska växa i). Titta vilken liten scoterförare vi har i huset hahaha. Nu vet vi ju i alla fall vem han fått dubbelhakan av *(suck)...

tisdag 16 september 2008

Julkort

Här har det målats julmotiv om dagarna. Jag har till och med fått gjort en del julkort om kvällarna när barnen somnat... Gudarna ska veta att det inte blir mycket gjort när de två små raringarna är vakna, tänk att deras far är övertygad om att han vill ha minst 5 ungar. Jo då jag kan riktigt se mig själv gravid och barfota resten av livet, alltid på en matchvikt runt 120 kg. Nä... julkort var det, här är några stycken av de jag fått gjort hitills. Först ut ett tack-kort som jag gjorde igår kväll.







Jag är väldigt förtjust i att ha recept på mina julkort, här har vi ett med recept på knäck. Jag har till och med rimmat lite uppe i ena hörnet.... snacka om julemys!

Den här stämpeln köpte jag på Helsingborgsmässan förra hösten och jag minns att jag stod och funderade länge och välpå om jag skulle köpa den eller ej. Jag är väldigt glad att jag gjorde det för den är bara så himla söt!

Ännu ett knäckrecept-kort, här med mina hemmagjorda thickers som jag känner mig så vansinnigt nöjd över.

Detta kortet var en utmaning på Scraprooms förra träff, vilket faktiskt var min första träff någonsin. Jag hade med mig mina promarkerpennor och lite uppstämplade motiv... that´s it. Men inte kan man väl tacka nej till en utmaning så jag köpte lite papper för att kunna knåpa ihop ett monokromatisk kort (så var utmaningen) och döm av min förvåning då jag vann den. Jag vann en stämpel från kortmakaren. Så stolt!