fredag 21 augusti 2009

Bröllopsbukett

Hittade två instruktionsfilmer om hur man gör denna läckra bukett hos webmosterhelene. Jag gjorde min av Basic greys nya pappersserie Junebug med undantag för bladen som är från två andra serier av samma tillverkare. Det bar mig emot att sätta saxen i min nya favvoserie men till slut insåg jag att det kommer hela tiden att finnas en ny serie papper som man inte vill klippa i... hahahha. Jag gjorde som på instruktionsvideon men jag satte dit några extra blommor och swirlar eftersom det såg så tomt ut på sina ställen. För att få lite mer liv i den satte jag pärlor i rosornas mitt och lade lite slarvigt ut både garn och pärlfloss. Tanken är att vi ska ge bort denna istället för ett kort till ett par som gifter sig nästa helg. De ska ha en färgglad bröllopsfest så jag tyckte denna kunde passa perfekt. Buketten var inte svår att tillverka, den ser nog mer komplicerad ut än vad den är. Testa själv och se vad du tycker!





torsdag 20 augusti 2009

v 33


Jaha... då går denna nätta skönheten in i vecka 33! Kan inte med ord beskriva hur oattraktiv jag känner mig, för att inte tala om trött och gnällig. Jag ser fram emot att kunna ligga på rygg i min säng (med ett glas vin i handen hahahaha) utan att bebisen trycker mot alla organ i hela kroppen.

onsdag 19 augusti 2009

Midsommar-LO


Kvalitetstid


Drömmare


Tandhygien...

...är mycket viktigt för den här lille killen. Om han hade fått bestämma hade han stått där vid vasken dagarna i ända och borstat sina 10 små tänder tills emaljen helt borstats bort.

Tandborsten måste sköljas med jämna mellanrum...



måndag 3 augusti 2009

Bullbak med barnen

Eftersom vädret varit lite si så där idag bestämde jag mig för att baka bullar med dottern.

Det kavlades...


... och rullades bullar så svetten den lackade.


Det här med att pensla bullar är minsann inget hastverk...


Plötsligt knuffade den här lille killen bestämt fram en köksstol till diskbänken och klättrade upp för att "hjälpa" till med bullbaket.


En sockerbagare....

Efter många om och men blev bullarna gräddade och jag kunde städa undan röran. Min mobiltelefon fick nästan sätta livet till under processen då lillkillen bestämde sig för att doppa den i mitt vattenglas. Mina nerver är inte desamma som för ett par timmar sedan då jag glatt plockade ut jästen ur kylskåpet. Vilken röra och vilket liv det var här emellanåt... En lyckad dag med familjen med andra ord!