måndag 28 september 2009

It´s alive!!!

Jodå, jag lever och frodas ( med stort F). Har haft en massa färdigt stående men inte kommit till skott. Här är lite av det jag pysslat med på sistone. Ska be maken fota magen lite senare, återkommer med bilder och gnäll om krämpor och svullna lemmar hahahaha.

I know that look


Ännu ett papper som ofta åkt upp och ner ur mappen. Lite svårscrappat eftersom där är ett rektangulärt hål mitt i pappret som fotot ska ligga bakom. Jag valde istället att täcka över hålet och smeta akrylfärg längs kanterna. Gillar mönstret och färgerna på det skarpt och det passade perfekt till den gröna haklappen.

åka radiobil


Kul att äntligen få användning för det här pappret. Det har funnits i mina ägor länge och varje gång jaf fått tag i det har jag bara rynkat på näsan och tryckt ner det bland de andra "hopplösa fallen". Till dessa fotona passade det helt perfekt!

Body art


Ansiktsmålning var inte intressant men en fjäril och blomma på armen ville du absolut ha... med glitterdetaljer förstås.

Work in progress


Lillkillen har haft fullt sjå i trädgården hela sommaren. Han har burit, staplat och kört sten och brädor så fort han fått chansen.

Best friends

Små bästisar åker karusell!

Fler dopkort!

Drog nytta av nya stämpeln från mässan medans barnen sov middag...

Mässa i Helsingborg

Igår var det mässa här i Helsingborg och jag var där med min enorma gravida kropp. Ryggen var aningens mör vid hemkomst men vad gör man inte för att tömma plånboken...

Jag hittade en del kul saker, det blev bl a 50 vita cardstocks och 20 färgade samt en del mönstrade papper. Ett paket gröna thickers, en magnoliastämpel, lite overlays, EZ-mount och ett paket Tim Holtz julstämplar fann sin väg ner i mina kassar.


Det blev även lite akrylfärg, cracklepaint, band, fjärilsmask, stygntejp, snökristallbrads, pärlswirl, pärlfloss, tre textstämplar, hjärtedekorationer, nyckelhål, blad och perfekt pearl.
Jag blev väldigt nöjd med mina inköp. Tyckte mässan var mycket trevligare i år, de hade bytt tak i lokalerna så det var mycket ljusare och luftigare än sist. Eftersom jag har en förkyld liten kille med ögoninflammation här hemma så har jag inte hunnit sätta tänderna i mina saker än. Jag har för övrigt en hel del färdiga LO:s mm som ligger och väntar på att bli fotograferade... kommer snart upp här i bloggen.


torsdag 10 september 2009

V 35

Liten och nätt,
oemotståndlig på alla sätt...

Jodå, bara 5 veckor kvar! Mina dagar fördriver jag med mycket sömn och lusläsning av mina GI-böcker. Kan inte nog poängtera hur oläcker jag känner mig. Gläder mig till att börja motionera, äta sundare och komma tillbaka till mig själv utan gravidmage. Det är supermysigt med de små och jag skulle absolut kunna tänka mig fler barn, men jag kan lova att jag är uppriktigt trött på att vara gravid just nu. Tredje graviditeten på mindre än 4 år och jag kan säga att det tar lite på psyket att vara konstant trött och otymplig. All beundran till de som har typ 10 barn i täta åldrar. Längtar efter dagen då jag kan busa med mina goa ungar utan att bli andfådd och yr av att bara resa mig från soffan.
Liten, vi väntar på dig!

På lekplatsen

Idag tog hela familjen en låååångsam promenad (det är jag som bestämmer tempot just nu), följt av en tur till lekplatsen.

Busfrön...

... och åter busfrön!

Ville fånga det lilla pekfingret som det viftas friskt med just.
-Da! utbrister lillkillen glatt åt allt han ser.
Ville egentligen ha fingret skarpt och Spencer i oskärpa men man kan inte få allt när man har med vilda busfrön att göra... Skam den som ger upp!


onsdag 9 september 2009

små kompisar


Superenkel, snabb LO om barnen och deras lilla kompis som bor i ett av grannhusen. Här myser de med varsin glass i sommarsolen.

mini bilist


Den här lilla damen älskar minsann att åka karusell. Tror bestämt att hon åkte alla på hela Halmstad äventyrsland.

Jag är ingen busunge...


Dottern är så härlig när man kallar henne för busunge, då svarar hon bestämt

-Jag är ingen busunge, jag är en prinsessa!

Visst är hon en liten prinsessa, hon är vår lilla prinsessa.

Hoppeborg


Sonen roade sig friskt i den här hoppeborgen då vi var på Halmstad äventyrsland i somras.

Dopkort

Fick en beställning på två dopkort häromdagen och kom då att tänka på den här söta mallen som jag sett lite varstans.



måndag 7 september 2009

Liv och rörelse

Pekar åt höger och skuttar av glädje... 38 dagar kvar! Ska bli så skönt att bli av med kulan och slippa all noja över denna förbannade svininfluensan. Bebben är livlig vill jag lova och nu börjar det bli riktigt jobbigt att hitta en ställning som funkar att sova i på nätterna. Funderar på om det kan vara en lösning om jag hänger från fötterna i takbjälkarna...? Idag har jag beställt lite tunikor på nätet som jag ska ha efter förlossningen, är så trött på mina mammakläder att jag bara vill spy på dem. Vissa saker tvingas jag nog dras med ett tag till då jag inte tillhör en av de lyckligt lottade som kommer i sina jeans dagen efter förlossningen. Jag räknar kallt med att jag kommer ha drygt 20 kilo kvar att gå ner för egen maskin, det har jag haft efter de andra två liven. SO WHAT, snart kan jag bocka mig ner, se mina fötter, sova på rygg... ja, allt det där jag just nu har en aning svårt för.

onsdag 2 september 2009

Till häst

Lilltjejen har alltid varit lite reserverad när det gäller djur så vi blev inte lite förvånade då hon vågade sig upp på hästryggen...

Bullbak

Min lille sockerbagare i farten...

Sparbössor!

Jag har fixat till min och barnens sparbössor. De är lite som konservburkar, dvs man måste öppna dem med konservöppnare för att komma åt slantarna. Tänkte samla tills de är fulla, ska bli kul att se en vacker dag hur mycket det är i dem.

I denna ska jag samla alla slantar från kort osv som jag sålt. Tanken är att pengarna ska gå till kläder när jag gått ner alla gravidietskilon.


Snart får jag sätta mig och göra en bössa till bebisen...