fredag 28 maj 2010

Ännu fler....

Jag fortsätter tråka er med mina småkort...




Jag har snubblat över ett nytt beroende... nämligen digitala stämplar som man bara printar ut med skrivaren och färglägger med pro markers. Helt fantastiskt smidigt då jag alltid lyckas bli kolsvart om precis varenda finger på båda händerna när jag stämplar. Det finns massor av gratisstämplar att ta hem på nätet. Den här tomten plus några av de andra här nedan kommer härifrån .

Ännu fler... katten minns jag inte var jag hittade men ugglan är från Dustin Pike. På första kortet har jag lackat simringen och solbrillorna. Den är bara så läcker den stämpeln.

Huvudet fann jag hos Greeting farm och de söta kaninerna hos Bodil

Mitt allra första bokmärke. Digital stämpel från Dustin Pike.

söndag 23 maj 2010

Ny frilla!

Idag har jag varit och blekt samt färgat håret. Tidigare i veckan klippte jag det och numera har jag lite av en mohikanfrissa. Supernöjd blev jag! Jag har aldrig tidigare provat att bleka håret så här ljust... coolt!


fredag 21 maj 2010

Ljuset i slutet av tunneln...

I morse vägde jag mig och insåg plötsligt att jag bara har 4,9 kg kvar tills jag är nere på min delmålvikt. Det är ju inte så farligt! Total har jag gått ner drygt 15kg med hjälp utav GI-metoden och snart är jag nere på mitt delmål och sen får jag känna mig fram hur många ytterligare kilon som ska bort. Jag tror dock att det kan handla om en 3-4kg till.

studentkort (nr 93 & 94)


Det blev två kort till i går kväll innan jag stupade i säng.

torsdag 20 maj 2010

Ännu fler...(kort nr78-92)







Vackert väder!

Idag har vi haft en mysig dag i solen. Jag tog massvis med bilder och vid första anblicken fastnade jag för den här av den lilla.

tisdag 18 maj 2010

11 nya kort (nr 66-77)

Igår var det småkortsmaraton här hemma... Jag snabbscrappade 11 kort i storleken 10x10cm. Världens bästa format!






tisdag 11 maj 2010

Hej mitt vinterland

Den här LO:n har jag flyttat runt på skrivbordet under en tid. När jag väl hade klistrat fast bilden på pappret visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mig för härnäst. Igår när den fångade min uppmärksamhet slog det mig plötsligt vad som skulle göras. Visst är det konstigt hur man fungerar, ibland behövs det bara lite tid.

kort 62

Actions

Jag har lekt lite med actions i Photoshop igen. Den här heter Urban acid och är enligt mig helt fantastiskt häftig.

kort 59, 60 & 61

Igår blev det lite pysslnade. Fick tre kort gjorda innan jag stupade i säng.



När jag började klippa i det här pappret insåg jag att det var så pass fint att jag var tvungen att göra ett kort utan motiv med det. Lite bling och en blomma var det enda som behövdes.


Pearlmaker är ju en helt fantastisk produkt. Här har jag duttat lite i blommornas mitt.

söndag 9 maj 2010

kort 57 & 58

Just nu är jag inne i en småkortperiod. Kort i storleken 10x10cm fullkomligen sprutar ut ur min lilla vrå. Häromkvällen lyckades jag dock prestera två "vanliga" kort.


kort 55 & 56

Jag har påbörjat inbjudningskorten till sonens kalas. Här har vi två av de som blivit färdiga.

kort 52, 53 & 54

Mina nya stämplar från the greeting farm kom i veckan och jag har roat mig ordentligt med dessa små raringar. Här har vi tre småkort med några av motiven.



måndag 3 maj 2010

kort nr 51


Oh lord! För allra första gången har jag provat en greeting farm stämpel. Jag har aldrig tidigare förstått vad det är alla andra är så tokiga i med dessa. Nu förstår jag! De är helt underbara!

lördag 1 maj 2010

Storebror


Syskonkärlek på hög nivå!!!

Djävulskt söt


Mitt lilla sötmonster!

Törst


I somras fick lilleman tag i ett av mina stoooora ölglas med vatten (en höggravid kvinnas bäste vän...). Det såg så roligt ut när han bokstavligt talat hällde i sig de sista dropparna. En riktig liten framtida ölhävare kanske?! Fotot har legat framkalat länge men jag har inte kommit till skott att scrappa det förrän nu ikväll.