lördag 25 oktober 2008

Nya kläder

Igår var jag och handlade en ny uppsättning kläder till lillgrabben Handlade även några tights och en festblåsa till TT. Direkt ska det provas, gärna allt på en gång och matchande (i hennes tycke) skor ska man ha till. Tänk att klädintresse börjar redan vid två års ålder.


4 kommentarer:

Ingela sa...

Vad söt hon är! En riktig liten trollunge med det lockiga håret!! Klänningen är jättefin, både ljuvlig och tuff på samma gång, jag förstår att hon gillade den! Min dotter är 16 år nu men jag kommer ihåg att intresset för vad hon skulle ha på sig började tidigt. Hon föddes desutom med en vilja av stål så det var lika bra att jag kapitulerade direkt och köpte det hon gillade. Många gånger undrade jag vad andra tyckte om hennes kläder (hon blandade både färger och materialet hejvilt...)men kom fram till att det inte spelade någon roll. Huvudsaken var att hon tyckte att hon var fin!!

Caroline sa...

Vilja av stål är bara förnamnet! Egentligen har den här klänningen en tillhörande svart bolero men hon vägrade fotas med den på, när den väl åkt av stod hon fint på plats under kökshyllan medans mamma fotograferade. Jag har samma filosofi.. låter henne hållas med sina 37 klädbyten/dag osv. Hon tycker ju så mycket om sina kläder och ofta ser det hon väljer inte så tokigt ut.

Pfyrixen.... sa...

mmmm bönan är likadan..*harklar*
Iallafall efter denna helgen..*fnissar*
Ytterplaggen är ju livsfarliga.. har 3 nu....
Å alla söta lila saker, å svarta och lila.. Ååååhh vad bönan ska bli fin. Bara det inte är för litet..^*garvar*

LIVSFARLIG! Och min ömma mor är inte direkt bättre...
*garvar*
Hade varit å handlat kläder åt bönan idag igen, å sen åkte vi till kappahl och hm....*kontokortet gav upp å gick hem*

Slår en pling i veckan. =)

Christina / Synål / Stina sa...

SÅ SÖTTTTT

Underbar klänning


Jag har taggat dig i min blogg
Kram Christina