onsdag 10 september 2008

Nytt alfabet

Tjoho QK nya cookiecutteralfabet Nutmeg ska flytta in hos mig och Sunshine får därmed lämna familjen för nya äventyr på annan ort. Ååååååååh vad jag längtar tills det dimper ned i lådan!

5 kommentarer:

Linda sa...

Hej Caroline.
Hittde precis Din blogg och har tittat på alla fina kort och lo:s Du har gjort! Jättefina!
Linda (kusinen i Fjärestad)

Ylwa sa...

Avis.....vill oxå ha Nutmeg!!
//Y

Caroline sa...

Hej Linda! Vad kul att du hittade hit! Ska du på mässan i HBG, magnolia kommer ju! Så fattiga vi kommer att bli. Funderade på dig häromdagen och att du och din scrapallierade borde följa med oss till GBG-mässan till våren för den var så kanonbra sist vi var där och vi ska dit igen nu i vår! Ha det bra!

Bittan sa...

Hej !
Ja me hittade din blog. Hamnade av en slump hos dej och fastnade.Inspirerande blog du har :-) Mannen e på speedwayresa ( vem vill följa med när de e scapmässa i Linköping imon ??? ) o " barnen " e på krogen ... själv sitter man o inspireras av likasinnade inom blogvärlden på datorm en fredag kväll .Har lagt till dej i min bloglista hoppas det e ok ?
mvh Hej !

Förlåt om jag stör....men jag har följt din blogg och inspirerats av dej länge och undrar
bara om du tänker fortsätta. Du har gett mig ( och mååååånga andra )massa inspiration med dina underbara layouter, minialbum mm.
Varit " tvungen" att inhandla simma lugnt, theresa papper och tom Basic grey som jag egentligen inte gillar
pga det du skapat :-) Har varit inne o kollat o väntat på din blogg hela sommaren så nu måste jag kontakta dej.
Om du inte tänker fortsätta dela med dig är det jättesynd för du glädjer och inspirerar med din alldeles egna stil.
ha en trevlig helg .

mvh Bittan


http://bitsblog-bits.blogspot.com

Bittan sa...

oooops.... lyckades klista in mejlet jag skickade till pysselgumman oxå i kommentaren här ovan . Sorry ...en erfarenhet rikare förhandsgranska innan du publicerar kommentaren e aldrig fel :-) Om du inte har kollat in pysselgiumman innan så ett hett tips gör det a s p . Hon gör helt underbara layouter ... men försvunnit från scrapvärlden sen i juni ??