torsdag 26 november 2009

1 månad gammal

I lördags blev den här lilla damen 1 månad. Tänk vad tiden flyger iväg!!!! Allt har funkat så himla bra, hon är så snäll och go att ha o göra med. Sover gott, äter ordentligt och allmänt underbar! De två äldre barnen har fått höstsjukan, vilket yttrade sig i utslag på ben och armar och nu även blåsor. Än så länge är Lovis symtomfri och jag hoppas innerligt att hon slipper få det. Hon och syskonen har varit förkylda och hostiga den senaste veckan men det börjar släppa nu. Stackars liten. Lite bättre mår vi nu på eftermiddagen eftersom brevlådan var full av kuvert med fina kläder vi köpt åt henne på tradera. Man kan ju hitta sprillans nya grejor till kanonpris där!!!


3 kommentarer:

Pfyrixen.... sa...

Ja tiden bara springe iväg verkligen. Så söt hon är lilla pyret. :D

Veronika sa...

Pennorna har kommit fram och kuvertet var bra inbrottssäkert :p Tack så mycket!

nallemaja sa...

Hej!!! Förstod att ni var sjuka... blev lite orolig eftersom jag längtar efter att gå in på din blogg, varje dag och kolla hur ni har det!! Men ta det inte som krav, på att du måste skriva varje dag, men din blogg ger mig styrka att gå vidare i all smärta.
Hoppas att ni mår bättr nu..
Håller med dig om att tiden bara flyger iväg, tyckte inte det var längesedan, du hade fått eran lilla prinsessa.. Vad söt hon är på kortet, undrar vad hon funderar på?
Hur går det med ditt pysslande inför jul?? Här går det sakta framåt... tomtarna har börjat komma upp ialla fall. De skrek o ropade i källaren, så jag var tvungen att gå ner o hämta upp dom, hihihi!!!
Sitter o fikar o tar igen mig en stund.. inte direkt adventsstämning ute, 6 plusgrader o lite. lite blå himmel..
Ha det så bra....
Kram Anitha