lördag 12 december 2009

Nobelpris

Den här fina utmärkelsen fick jag av min kusin Linda. Tack så mycket!


1 kommentar:

nallemaja sa...

Hej!!!! Du är verkligen värd en utmärkelse!!!! Beundransvärd är bara förnamnet.....
Jag skulle ocå vilja ta in granen nu, men min minste son på 26 år, vill vara med o klä granen o han kommer hem några dagar innan jul. Men jag får njuta av alla tomtar istället. När jag läste om hur det var när ni klädde granen, kom jag ihåg hur det var när våra barn var små, ena året kaos och ena året lugnet. Tråkigt med papparkakshuset, måste vara fel på degen eller hur?? När jag hade bakat med mina barn, när de var små, tappade jag huset. Färdigdekorerat, jag var inte populär, kan jag tala om!!!
Pyjamasen är verkligen tuff, mitt nya lilla barnbarn Astrid, har oxå en sådan. På onsdag åker jag o hälsar på o är där några dagar. Gissa om jag längtar???!!! Svar. JAAA!!
Willys i Vetlanda hade inga sådana muggar, får ta en runda i någon annan affär o kolla läget!!! Nu är det bara 3 kort kvar, sigillerna jag fick, sitter på vartenda kort. Jättefint blev det.. Jag skickade efter Magnolia-kitet, men det var ingen tomte med, men jättefina stämplar var det. Säg till om du vill ha, så ska jag stämpla upp till dig!! Mycket tjejer o 2 killar var det med o ett piano o lite smått o gott.
Jag ska testa att göra ditt julgodis, som du hade i ett av dina inlägg, det lät riktigt gott.
Nu ska jag måla lite av stämplarna, så kortet kan skickas iväg...
Ha en bra o mysig advent!!
Kram Anitha.
PS: Vi har snö, lite ialla fall.